Planer .

Gah, imorron ärdet den 1 December ♥

Så himla myysigt (: Jag har redan börjat äta på min choklad kalender♥ Haha, fast jag åker ju 6 dagar innan julafton så jag kan inte ta med choklad kalendern till afrika, där smälter den ju ! Hihi. Det ska bli sköönt med varmt väder. Jag fick reda på att Elin & Märta ska åka till Egypten i jul :D Den 22:de till den 29:onde, så det bli bara en vecka för de, fast de kommer vara vi vattnet, så inte mycket vid 'ödemarken' .

Planer för veckan:


Blev tvungen att ha den så liten, för annars skulle inte hela synas :/

:D


30 Nov.

Heej ♥

Varit i skolan idag som vanligt -.-' Inte så kul , hatar måndagar.

Vi bytte platser & jag kom brevid Hugo :P Hahaha, först satt jag bakom honom & sen framför & nu brevid. Det blir mycket Hugo, haha !

På musiken så sjöng vi låtar från mitt gamla dagis, duvungarna. Jag fattar inte varför, för det är nån konstig berättelse & sen är det låtar efter, det är sånna dära barn visor, hihi. Jag vet inte vad Hasse ( min musiklärare ) tänkte, att vi ska lyssna på dåliga låtar ? Fast nån av dem var ganska söt. Hedda & jag var typ bara dem som sjöng, fast vi sjöng det fulaste vi kunde eftersom vi har lite högre röst så vi måste sjunga högre toner & vi kan inte sjunga låga, iaf inte jag (:

Men efter rasten så skulle vi göra nåt konstigt test som över typ 5 000 personer är med i, i femman tror jag. Man skulle visa en lapp på fredan om man fick vara med, men jag glömde & sen så ringde jag mamma & pappa , men ingen svarade så jag avr inte med på testet :D Tur, eftersom jag ville inte.

På träslöjden gjorde jag klart min 'snurra'. Det är som ett sånt lotto hjul. Hahaha & sen så gjorde jag en Emo tomte som jag täljde :D Den är till Jonatan, men den blev inte klar. Haha, den har svart hår & man ser bara ett öga & det kommer vara guldigt & stort, sen har han en tomteluva & hans fötter är jätte gulliga, bilder kommer när den är klar.

Efter skolan bjöd Hedda mig på bulle med bulle, gott (a) Haha, Isabell, du var visst töörstig ! Hihi.

Ja, det var min skol dag .


1 advent ♥

Good juul (:

Hahaha, jag bara skoja lite. Ja, men idag är det 1 advent, så myysigt ♥ Jag skulle egentligen gå på julskyltning med Hedda idag, men det blev inte av. Jag ska gå på julmarknad på fredag istället, fast den är på ett annat ställe .

Men i natt så sov jag i pappa säng, för han är ju i Barcelona & ska kolla på 'El Clasico' . Sen var det tennis -.-' Jag har inte varit på tennisen på 3 veckor så det var dags att träna lite. Jag kommer inte komma nästa gång heller, eftersom 'vi' ska till mormor i Småland. Hon fyller år den 8:onde, men vi är där på södan istället så 'vi' inte behöver ta ledigt från jobben & skolan. Efter tennisen så var jag & mamma på Ica Maxi i 1 ½ timme, haha, jag fick ont i ryggen av att gå unt & ha tråkigt. Jag ska snart baka lussekatter med mamma ♥

btw, jag glömde att berätta att på morgonen så visade mamma mig en stoor kalender där Jonatan & jag kommer få nåt varje dag. Det är inte första December idag, men vi är ju i Afrika på julafton så vi öppnade idag. Jag fick ett par örhängen med vita så pärlor som jag önskade mig, eftersom alla mina tre par sånna örhängen är borta ;/ Jonatan fick ett par stumpor, hahaha. Jag vet faktiskt redan vad jag ska få imorron, en hårspray, men det var därför mamma köpte det idag & jag var med ^^


28 Nov.

Tjena ♥

Det blir ett kort inlägg. Jag ska snart snart ta gula febern vaccinet, som tur får man ont imorron, men då har jag tennis :o

Jag ska äta mat påstan efter jag har tagit vacinet, & sen åker vi dit till våra vänner ♥


Ni får ha det så bra, idag & vi hörs imorron.



Jag igår .



:D

Idag har typ inget hänt ._.

Bara tråkat. Imorron så ska jag ta spruta mot gula febern, de flyttade det till imorron, så jag kanske inte kan spela tennis på söndag igen -.-' Har inte gått på typ 3 ggr.

Hm, & sen imorron ska jag på pyssel - sak. Vi ska dit klockan 2. Det kmr bli myysigt. Sen åker pappa tidigt imorron ;/ Han ska ju till Barcelona & se på fotboll på söndag. Han kmr vinka i tv:n, hahaha.

Idag tog mamma & jag ner julsakerna (: Det är ju första advent på söndag.



Hihi, lite jul saker :D



Min söta lilla ren som sjunger ♥



Hahaha, jag i tometuva, men den syns typ inte ;s DET SNÖAR, hahaha.



lite saker. Möööss (: Med tomeluvooor (a) & en kruka som jag gjorde för läänge sen .



Lite saker jag gjorde förra året åpå den dra pyssel - saken hemma hos min familjs vänner.



Två sånna saker man sätter i växter/blommor. Oanvända. Jag tog den med snöflingan in på mitt rum.




Sen så hade mamam öppna dörren för att semon ville in & då upptäckte hon Aron i en malja med diskmedlel :o
 Han kunde ha druknat ;/ ♥ en fick vi duscha honom, han blev gane& jätte gullig.



Hahaha, bilden blev inte bra, tog blixt så ögonen blev konstiga & sen är det efter jag hade tokat honom ♥



Sen har jag en sak att tipsa om, ett jätte gulligt mobilsmycke



En mobil rengörare, typ, den torkar av skärmen , den är så underbart söt, finns i olika färger/former.

Källa: http://strapya-world.com

Tävling igen :D

Hahha, är med i en till tävling på http://millahoman.blogg.se

Denna gången är det att man kan vinna 3 smycken :D Hahaha, som tur var det 3 dagar tills tävlingen är avslutat (:

En av sakerna jag vill ha :D


Finns på: Talkingclothes.se

http://millahoman.blogg.se, tävling .

Nu kan du vinna den här klänningen från Red Tag Stockholm

En mycket snygg klänning i lila med paljetter i livet fram.
Tvinnade axelband.
Finns i Small och Medium!
Värde: 349:-




Hahaha, den tävlar jag om på http://millahoman.blogg.se

Small ska jag ha då, eftersom det är nästan om XS .

Ihiiih 8D

♥ 25/26 Nov. Helgens planer :D

Hej allt folk ♥

Jag hann inte skriva igår, hade så mycket att göra ;s Jag skulle ta ett vaccin mot gula febern igår, men sen visade sig att man måste ta det en månad EFTER man hade tagit svininfluensan vaccinet & det hade inte läkarna sagt :o Så jag ska typ ta det den 9:onde December. Sen så åkte mamma & jag fikade på ett mysigt cafeé :D Kaffet är godast där i hbg säger många, haha. Jag smakade mammas capuccino ( Det stavas så, right ? ), den var så himla good. Jag vet, det är kanske konstigt med en 11 - åring som gillar capuccino/kaffe, men ja, jag gör det ♥ Mamma & jag delade på en macka & jag tog en god dricka. Sen så köpte vi mat, sånna soppor som man värmer & lite bröd. Vi åkte hem . Jag duh& efter d timme åt mamma & jag. Efter det skulle vi typ på en sak på Jonatans skola, de skulle visa upp olika produkter, som affärer, locktångar, mikrofoner osv.

det var kul :D Hahaha, vissa såg inte att jag & Jonatan var lika & de fattade inte allas att vi var syskon. Jag var längre än vissa & tänk, de är 9:or :D Sen åkte vi hem & var hemma klockan kvart över 8 & jag behövde göra läxor.

Hahaha, glömde, i skolan gjorde jag, paula ( min lärare ) & Hedda mat i skolan när de andra hade gympa ( glömde min gympa påse hemma ) . Vi gjorde mat till en tävling, typ godaste fiskpinnen elr nåt. Den blev skit god .


_________________________________________________________

Idag har jag varit i skolan som vanligt ^^ Iiiihii. Jag hade glömt att dra ur kontakten på min locktång så jag fic, gå hem igen & sen  tillbaka ._. När jag kom tillbaks så sa de at de skulle göra om de med fiksinnarna, alltså de skulle ha sån stor potatis, istället för sånna dära potatisar i ugn.

Efter skolan var det piano, så jag gick ner för den stora backen & sen efter pianot så fick jag gå upp för backen & hem ._. Det tog en halvtimme -.-'

Iaf, det är Fredag imorron ♥♥

Här är mina planer för helgen:

FREDAG, Hm, tror inte detär nån plan, vara på stan kanske med nån kompis elr så. Idol, mys på kvällen.

LÖRDAG, Pysseldag, som vi har VARJE år med våra kompisar. Det är typ 5 familjer. Vi dricker glögg & äter lussebullar & pysslar hela eftermiddan/kvällen ♥ Hahaha, pappa är i Barcelona & kollar på fotboll, eller det kanske är på söndag ? Jaja, jag fick följa med, men jag missar inte pysseldagen.

SÖNDAG: Första advent. Julskyltning i stan. Så myyysigt, det är så himla vackert med alla ljus också (: Kanske ska gå med Hedda, det är osäkert.

btw, jag fyller år om 4 månader, exakt idag ♥


Tävlar.

Jag tävlar om löshår på http://millahoman.blogg.se (:

Hoppas jag vinner :DD Haha .

tävling på fokis.se & saker från cocoo.se ♥

Tjenare ! :D

Nu är jag med i en ny tävling på http://fokis.se där man kan vinna en sak på http://cocoo.se . Det är tre som vinner & vinnaren utses på lördag :D

Det finns så himla mycket fina saker cocoo, så man blir kär ! (a)



( En bild på cocoo, som man skulle lägga ut ♥ )

här är länken till saken som jag vill ha http://www.cocoo.se/web/article.asp?artID=7987 ♥


Tack foki för du finns & för du är så snäll :D


Ska snart gå ♥

Heeej ♥

Förlåt för jag inte har skrivit vad som hände i Lördags & igår (a) Iaf, i lördags var det öppet hus, allt gick bra, sen så var det kalas hos Elisabeth, kulkul. Det var en stoooor skål med popcorn & massa goodis, gott gott, sen var man ensam hemma efter det.

Igår var jag med Hedda, vi år en varsin macka som lusch på stan & kollade lite på saker. Jag köpte underkläder på Lindex för 149:- & jag köpte klubbor & lite så (: Ja, det var den dagen.

Snart ska jag förja med ELin & Märta som jag gör varje tisadg, vi fickar först, sen ska de spela piano & sen ska elin & jag på drill.

Vi hörs ♥


20 Nov.

Ja, som sagt, jag har inte skrivit på länge, så jag tänkte att skriva lite om dagarna som har gått.

Förrgår, Fredags, då var det Demokrati dag. Gläntan skolan, Påarp skolan & min skola var på Idrottens hus & vi pratade om Demokrati. Vi hade redan haft gymnasie elever på våran skola varje vecka så vi hade gjort några projekt. Iaf, några i alla dom här tre skolorna hade några av barnen fått bli intevjuvade för att kolla hur det var bland 5 klassare, & allt var nästan likadant, fast mellan gymnasie eleverna & 5 klassare var det verkligen skillnad, haha. Ja, men vi kollade på de intevjuverna & sånt. Sen så skulle några i klasserna läsa upp sitt projekt, jag var nära att bli det, men det blev Timothy, Carolina & Hugo (: Projekten var tt man skulle skriva vad man ville förbättra i sin skola & i Helsingborg. De andra klasserna ville bara ha nöja, som simhall med äventyrsbad & ny sporthall med badhus & ny saker. Vår kass ville få bort Nazister & Razister & få en bättre miljö & inte skräpa ner så mycket, så vi får bättre luft och så & vi sa inget för skolan. Efter det blev man indelad i grupper med en politiker :D Hihihi, han frågade oss lute saker & vi skulle typ säga saker som skulle bli bättre, jag & Heddas sa mest :D

Sen var det mat, tror jag, jag kommer inte riktigt vilken ordning allt kommer, så vi säger det, då var det skolans hamburgare, inte så gott. Efter maten så fick man göra lite vad man ville :D Jag fotade de i klassen, mohaha, fast alla kom inte med (a)



Suddig bild, men alla rörde sig hela tiden :) <3  Älskar er :D

btw, Lucas ville inte vara med.



De fina :D Lisa - Hedda - Märta.



Hahaha, ser ni vad Hugo gör ( där det är pilen )

Jag blev visst en kanin över den dagen ^^ Men ni vill inte se mina konstiga tänder, så det är därför det blev en svart prick där.



Hihihi (:

Sen så sa alla typ, hejdå & vi gick ut för vi skulle till Rådhuset.



Hahaha, titta så söt Adrian är där ^^ Värsta söt minen.



Söta Lisa <3



Jag gillar denna bilden, den är så myysig & go.



Rådhuset högt uppe & ett 'kiktorn' där man kan se ner på den vackra staden, hihi.



Käärnan :D



Trappan ner :D FIna Hedda (a)



Gud va fult det blev på bild, för i verkligheten var det så underbart vackert & det var varmt & soligt :D



Rådhuset :D



Efflinne ( stavas )
En av gymnasie eleverna, hon var skit snäll (:



Jag vet inte om man fick fota i Rådhuset, så jag lägger bara in denna, det var knapparna man skulle använda, men h*n som kontrollerade dem var inte dä, så vi fick räcka upp händerna istället.

De läste upp alla sakerna & så skulle man räcka upp händerna när de sa ja, nej eller avstår.
Jag fattar inte vad det var med Gläntan ._. De räckte upp händerna på nej när vi tog att arbeta & få bort Nazister & Razister -.-' & att få en bättre miljö & så, bara för vi räckte upp nej för de skulle få en ny spothall på sin skola, bara för mera än hälften hade underkänt i simning O.o

Iaf, Paula - min lärare -  blev skit arg när jag gjorde peace - saken för nån fotade Owo' Herregud.

Sen så skulle nån politiker svara om det gick bra, med allt. VÅra två saker gick bra :D Men inte med mera äventyrsbad i Helsingborg & någon annan sak.

Efter det så gick alla ut & vi fick släppa ballonger för Demokrati :D Jag fick den bästa bilden & alla ville ha den, men det var bara därför de åkte bort jätte snabbt för Rådhuset är vi havet & för att Alex huvud syntes på dem andra , hahaha.



Ballonger :DDDDD

Nu ska jag sova, godnatt

PEPPARKAKOR ♥

Heej .

Nu har jag gjort lite pepparkakor. Jag orkade inte så många, så mamma håller på med dom nu ♥



Haha, använde den lilla kavlen först, tog den stora sen.



Den första blev jätte tunn,så alla nästan gick sönder :/



En med bara hjärtan ♥



De här orkade jag att göra, de små, då.



& de stora ♥



22 Nov.

Hej alla lääsare ♥

Förlåt för jag inte har skrivi på läänge, jag kommer skriva vad som har hänt dom här senaste dagarna senare ikväll & jag e ledig imorron :D

Just nu så ska jag baka pepparkakor, eller det är färdig deg men jag ska göra dem i fina formar , hoppas bara att mamma hittar formarna ♥


Söta ♥

Hejhej (:

Jag ville bara tipsa om dom här söta figurerna, VooDolls ♥
 
Ninja - Ninja är expert på avancerad krigskonst som gerillakrig och spionage. En Ninja använder ofta kaststjärnor men kan även ta till andra vapen och tricks som till exempel krut, rökbomber och smällare.

Ninjor är begåvade med många talanger. De är kända för att kunna göra sig osynliga, dubblera sig själva och kan till och med se in i framtiden.

Ninja skyddar dig mot fiender men kan även se till att dina hemligheter bevaras.


Angel - Angel har gudomliga krafter. Hon är odödlig och använder sina övernaturliga färdigheter till att skydda och vägleda.

Hon är klok, omtänksam och älskar att hjälpa människor till ett bättre liv. Hon håller ständigt efter människor som har problem eller har det svårt.

Angel skyddar dig från allt ont och vägleder dig genom livet.


Sonic boy -  Sonic Boy älskar att vinna och har allt som krävs för att göra det. Han har tränat en mängd olika avancerade stridstekniker har en otrolig snabbhet och fantastiska reflexer.

Han är streetsmart och full av energi.

Sonic Boy ger dig massor av energi och gör dig till en vinnare.



Black Mamba - Black Mamba är ingen leksak. Han har tillgång till mörka krafter som till och med skulle få en häxdoktor att rysa.

Black Mamba använder uråldrig svart magi som kan bli livsfarlig om den hamnar i fel händer.

Han avskyr egoister och hycklare. Och han har ett speciellt ont öga till folk som inte kan hålla tyst i biosalongen. Black Mamba retar sig på alla som inte vill gå ut och festa bara för att dom ska jobba imorgon. Han gillar inte barn heller.

Black Mamba skyddar mot ond VooDoo. Han kan vända besvärjelser och kasta tillbaka dom rakt i nyllet på angriparen

Roxy Heart-Stealer - Roxie är expert på att fånga hjärtan. Hon är väldigt kreativ och hittar alltid sätt att få den hon vill ha.

Roxie kan göra sig själv totalt oemotståndlig. Är du kär i någon du tror att du aldrig kan få? Roxie har kraften att se till att dina önskningar slår in.

Roxie hjälper dig att få mannen du vill ha och den du älskar att rusa efter dig.


Det var massa massa mer, finns på http://voodolls.se & en kostar 99:- ♥

19 Nov.

Tjenare ♥

Idag fixade vi med våra länder i skolan igen & sen så satte vi pris på sakerna till loppisen :D Till loppisen tog jag med tre vaser - röda till typ orseédeer, om det nu stavas så - , två ljushällare & tre andra gick i sönder, ett spel & en lampa, tror det var allt.

Iaf, imorron är det med Demokrati dagen ♥ Vi ska träffa politikerna & visa i olika skolor ska läsa upp sina saker för dem, hoppas våran klass vinner (: <3 Det är så några i klassen - De anomyma skåne partiet - ska läsa upp saker dom har skrivit vad de vill förbättra i vår stad & i vår skola & sen hur vi skulle få det, som om vi ill ha bättre mat, så kanske vi höjer med maten med någon krona. Det ska iaf bli kul.

Efter skolan var jag med Hedda, elr jag var på piano först. Efter pianot åt jag & Hedda på McDonalds  

hahaha, där inne ja x'd McDonalds ♥


Jag tog en Ost burgare & en pommes & så delade Hedda & jag på en mini cola (: Hedda tog samma fast den lite annorlunda hamburgare.

Här är lite bilder som vi fotade innan vi skulle gå in på McDonalds, alltså där ute.

 

Hihihi, bilden blev inte så bra ^^



En sötsöt bild på Hedda, mohahaha, hon gillade inte den, men jag tycker den är übersöt ♥

 

Denna bilden är vacker, tycker jag, den syns bättre i mobilen.



Hhahaha, Hedda x'D



Sen när vi kom till Hedda så åt vi hennes muffins som hon hade bakat, gooda ♥



Hihihi ♥



Visst var våra ballonger från McDonalds fina ? ♥



Sen efter lite data & fika så höll vi på att sminka oss & måla naglarna, hahahaha.



Så blev naglarna, fina :D Tack Hedda, ihiiih 8D



Så här blev min sminkning på Hedda, blev riktigt nöjd, det var ap snyggt, lila ögonskugga med lite mascara.
Jag orkar inte lägga upp på mig, jag fick inga bra bilder på mig ^^

Nu ska jag lägga mig, jag ska å mycket imorron så jag måste sova nu, godnatt ♥



18 Nov.

Hejhej ♥

Hahaha, lite sent inlägg, måste egentligen ligga i sängen nu, men jag ville bara skriva detta inlägget. Ehm, jo, idag höll vi på med våra länder i skolan. Thyra & jag gjorde klart för vårt land Italien. Thyra kan nog inte erkänna att jag har gjort mest, hon har bara gjort frågor, dekrerat med typ ett hjärta & tagit ut nån bild, men hon är lika viktig ändå i detta sammanhang (:

Så efter skolan regnade det mycket ! Elin & Märta skulle åka bil & jag fick åka med & jag blev bjuden på fika med, så snällt ♥ sen så frågade Helena ( Elin & Märtas mamma ) om jag ville följa med på deras tennis, så varför inte ? :D VI var på tennisen i 1½ timme. Elsa var där ( Elin & Märtas kusin ), hon är så snäll ♥ Jag önskar att jag också hade en kusin som var jämnårig. Mina kusiner på min mammas sida, där jag har flest kusiner, är de mellan 19 - 35, tror jag & det är väldigt jobbigt ;S Men sen på pappas sida har jag en 9 - årig kusin, fast han bor borta i Sthlm & vi åker inte ofta dit ;/

Jaja, sen så har jag snackat med Hedda i telefon i över en timme igen (a) Hon kommer imorron, så kul ! ♥


Jag måste nog lägga mig nu, innan pappa märker att jag är uppe , hihihi.


Länken ^^

Hihihi, jag glömde skriva in länken ♥


http://www.mrgizmo.se/products/Hello-Kitty-iPhone-3G-3GS_fodral-vit.html



17 Nov. Fokis tävling :D

Hej ♥

Idag var det skola som vanligt ._. Sådär var det, men som tur var det inte inte killar där, men det är inte det jag skulle skriva.

Jag medverkar i en tävling om att vinna en iphone på fokis blogg :) Oh, jag kommer inte vinna, men man hoppas ju (: <3 Som jag har skrivit förut så ska alla gå in på fokis blogg, för den är så underbar :D

första pris är iphone med ett skal & andra pris några hörlurar :P

Ja.

 Detta skalet jag önskar miig :D



Bilder, 16 Nov.

Hejhej

Idag var jag hemma, fast jag var först i skolan för jag skulle prata med min lärare & sen så gick jag hem, eftersom jag hade ont i magen. Jag mår bättre nu, har lite ont i magen & lite i huvudet, men jag ska gå till skolan imorron ;/

Grattis Melina på din 13 - årsdag, hoppas du har haft den bästaste födelsedagen. Pussar & kramar alice (: <3

Hm, bilder från igår som jag lovade, kommer här :D

 
Bilen åkte ju, så det var svårt att få en bra bild :D En sjö, & några små pölar, typ i mossan, i hbg, elr nåt, utanför hbg kanske.



Hihihi, lite trääd 8D



Bara för jag gillar denna bilden (:



Grönt grääs 8DD



En kryka där långt borta.

 

Åkrar (:



Media Mark - Allting annat känns puckat x'd Inne där fanns över 80 tv- apparakter på sammtidigt x'd Det såg puckat ut. Det är i Lund, det var en gullig kille där också, han bytte kö & ställde sig bakom mig, fast den som jag var i var längre , hihihi



Ihiih, jag igår. Konstig bild, men jag gillar den, på nåt sätt.



Finfina Matilda, det var hon jag var hos & hennes två bröder, som jag inte fotade. Sara ville inte att jag skulle fota henne & Tildas systrar ( Tilda var sjuk ;s ) ville jag inte fota & inte Sara syrra heller (:


Jag orkar inte lägga ut mer bilder, är lite trött, så det får räcka.

hahaha, btw, jag snckade ungefär med Hedda i en timme idag. Först snackade vi i 31 minuter & sen så la jag på & sen så ringde jag igen i typ 12 minuter & nån la på & vi snackade i 20 minuter & sen långra till samtal i några minuter, jag vet inte riktigt ^^

~

Hejhej (: <3


Alldeles snart ska man tíll Lund, bara för Jonatan ska köpa en förstarkare till basen ._. Sen efter det ska vi till Höör på middag med några kompisar, det kanske kommer bilder senare idag.


14 Nov.

Tjenare !

Vad händer bland folket på en mörk lördags eftermiddag ? :)
Själv gör jag inget föruom äter goodis :D
  [sry för bilden, den är gammal & det står lite text eftersom jag hette det på bdb innan ._. Pallar inte att lägga in bilden som jag fotade idag, på det godis jag åt )

Idag har jag varit på målarskola, det är på min skola & det är min lärare, som är lärare där, så man känner sig väldigt trygg . Jag tänkte först göra en sak & skriva upp min dikt, men den är ju inte klar & den suger, så jag kunde inte göra det, sen så började jag måla ett berg & en pingvin, men det blev inte bra, för jag kan inte måla huvuden på pingviner .__. sen så skulle jag göra en resturang i Italien, men det gick inte, det såg bara konstigt ut & jag visste inte vad jag skulle göra inne där, sen har jag glömt hur man gör bra bord -.-' Hahaha.

sen började jag med en mörk blå 'glas' dörr, men jag hann bara måla den.

Jag kom till målarskolan klockan hlav 11 & gick kvart i 2, hihi. Elin, Lisa & jag brukar gå & köpa nån liten sak att äta & sen sitta vid ett fönster & äta allt. Jag köpte en bulle med bulle, eftersom jag ville ha nåt bröd & en kaka, så då fick man det i allt x'd Ja, hoppas ni får en trevlig kväll & ha det gött.


Yey :D

Yes ! Eddie åkte ut, jag blev as glad. Jag har velat att han skulle åka ut jätte länge nu & han åkte 8D Hahaha, jag hoppade upp & ner, jag vet, fånigt, men han låter som alla andra & det hatar jag, iaf, hoppas ni har haft en skön fredags kväll & sov gott ( jag själv ska sova snart )







RÖÖÖSTA !

Hejhej :'D
 
Idag var jag borta från skolan igen, det är väl okej nu, har varit lite jobbigt i skolan så jag har inte velat gå dit. Tack så mycket för era komentarer, det värmer jätte mycket att se att nån gillar min blogg & läsa det jag skriver.

Jag har hållt på med mitt projekt till Öppet hus idag, mamma hämtade mina saker från skolan.

Två stora papper är det just nu, inet så mycket text men jag ville att det skulle vara mycket bilder, eftersom Italien är så fint :) Jag har själv varit i Italien ungefär 4 ggr, ni får bild på projektet när det är klart.

Hantverkarna har varit här idag så jag har inte haft tillgång till en dator, så förlåt för jag inte har skrivit innan idag <3

Idol har ju varit, Mariette, Calle & Reza äger, ingen var särskilt bra på duetten.

Jag tycker alla ska rösta på dem.

Calle, 099 414 04

Reza, 099 414 03

Mariette, 099 414 06

<3




Hedda <3

Jag gick ungefär precis reda på att Hedda ska opereras <3 Stackarn ;s Hon ska operera bort blindtarmen :o <3 Jag var ju i skolan så jag fick inte veta nåt av det. Hoppas deg går bra, hon ska opereras klockan 21:00 idag. Hon var lite rädd, men jag sa att det inte var så farligt, eftersom jag har opereras 2 ggr & när man sövs in så gör det ju inte ont.


Så man får hoppas henne att lycka till, den fina tjejen <3

Puss Hedda & lycka till med operationen ! <3  Hedda <3 ( Det var när Hedda & jag var i Lördags :D Bara för jag älskar den bilden, fast den är tagen med hennes mobil . )




(a)

Tjena :D

Snart kommer både mamma & farmor & farfar :) Jag har precis gjort en sallad & dukat bordet. Hm, mamma har köpt en tårta där det står 'grattis jonatan på 15 års dagen' eller nåt, fast bara mamma har sett den.
Har klippt mig idag, ni får ett liten smygtitt.

 Ignorera att den blev subbig, allt med blev större bara för det, men vem bryr sig ? :D btw, jag har en klubba i munnen, om ni inte fattar vad det är.

Måste dra nu, skriver senare, puss hej :D


12 Nov.

Heej (:

Idag så fyller brorsan år då, 15 :D Pappa väckte mig klockan halv 8, blää, inte kul. Sen gick vi ner & firade honom. Han fick en lampa ( hahaha, det var inte hans present, men vi gav den då ändå ), en 24 tum dators skärm, eller vad det nu heter. Sen fick han en spel tidning av mig, ett konstigt kort som lät av hela familjen & typ Guitar Hero 10 , eller nåt ? Det var från mormor iaf & tänk, hon ligger på ålderdomshem :o & hon köpte det.

Jaja, ska snart sätta på tv:n för att se foki på kanal 4, klockan 10:5, bara för hon är bääst (a)

Så, ja, Hm, skriver om dagen sen (L) <3



11 Nov.

Hejhej :D Förlåt för jag inte är så social, jag är nästan aldrig inne på datorn längre. Det händer så himla mycket just nu med skolan & det är ganska jobbigt. Ska vara hemma imorron, & då fyller Jonatan - min bror - år (: Faktiskt 15, så han är väl värd ett litet grattis ? Sen så ska jag ha piano - som är så tråkigt - & så ska jag sklippa mig, Hm, lite mer lugg, elr ingen skillnad, ska kanske bara klippa det, alltså topparna.

Tror farmor & farfar kommer imorron, så jag får se om jag skriver ett inlägg, men det kommer säkert ett på morgonen om nåt intressant.

Här kommer typ ett schema om nästa vecka
 Hm, tror jag inte det händer nåt.

  Spela skol OS i basket, fick äntligen ihop ett lag för tjejerna, men vi har inte övat & det har alla andra skolor gjort så det kommer nog inte gå så bra fö oss, vi är inte så bra ändån, men det blir nog kul :D Heldag, så man måste ha matsäck. Drill sen, Hm, patetiskt.

 Jag vet inte ?

 Piano... Vet inte heller vad jag kommer göra, elr det kanske var då vi skulle typ till Rådhuset om Demokrati & några klasser ska läsa upp våra mål om skolan & Helsingborg för Helsingborgs Politiker. Mitt parti vann inte, men det är ju inte så konstigt, vi var nästan minst av alla & det var bara jag & Elin som gjorde nåt, lite Lucas med. Men jaja, sen ska vi äta där & den kommer vara gansla god, har dom sagt, men jag är inte säker på att det är på Torsdan, det kanske är på Onsdan.

 Hm, ?


 Öppet hus, jag ska ha Italien, med Thyra, emn hon har inte gjort ett litet SKIT ._. Fast det är ju klart, hon har varit sjuk, men hon kunde ha gjort lite innan hon blev sjuk, när jag var sjuk ? Men det är ganska kul att göra det själv, hoppas bara hon inte kommer imorron, för hon kanske gör nåt konstit med den då ;s Sen måste jag läsa upp nåt på Engelska, som ska vara ett skämt, men som inte är roligt, Hm, kul .__.



Idag var det iaf brandalarm igen, på gympan !? Hahaha, jag var i omklädningsrummet så jag fick skynda mig att ta på byxorna & springa ut.

Har nog inget mer att skriva.


tävling på fokis.se & saker från mihi.se

Jag medverker i fokis.se tävling (:

Man kan vinna två/en sak(er) på http://www.mihi.se/

Jag önskar mig:

  KNOT - svart läder armband.
  KNOT - Svart - Rosetti


Visst är det fina saker där ? Man bara döööör :DDD

Jag hoppas jag gjorde rätt, för jag har aldrig varit med i en sån har tävling , när det är mer än 500 personer som tävlar.


jag måste bara skriva, att ni måste gå in på fokis blogg, den är så underbart skön & helt underbar ! & för den delen, gå in på mihi.se med, för ni kommer verkligen bli kära i sakerna ! <3



8 Nov.

Hejhej.

Tack så mycket för alla fina komentarer.

'Ni' vet säkert själva att man ska möta en annan person som man själv vill bli mött ? Ja, & det är väl inte kul att läsa att sin kompis är ful ? Eller att man har ful näsa, fast man inte än har visat den ?

Jag vill bara 'säga' att man ska tänka sig för vad man skriver, för ord kan skada, till & mer än fysiskt.

Hoppas ni håller med & verkligen ' lyssnar' vad jag har 'sagt' nu (:


________________________________________________________________

Iaf, idag har inte hänt mycket, bakat lite choklas muffins & Aron trodde det var hans, hahahaha. & sen var det farsdag, Hm, pappa fick en bok där det står om GI - mat & två andra saker som jag inte vet, jag betalade bara 11, hahahah, av boken x'd Jag skulle betala 20, men ja, mamma sa typ nej ? (:





7 Nov, tråkigt inlägg.

Åh nej, jag skrev ett låångt inlägg & sen försvann det, det stod iaf att jag hade haft feber i Onsdags & Torsdags, på onsdan 38,8 & torsdan 38,0

Sen på fredan hade jag ont i halsen & huvudet men jag fick gå till skolan klockan halv 12, då jag tog vaccinet.
Hade intre alls ont, men fick lite ont på kvällen ;s

Sen idag tog man ett inytt pass, usch va ful jag blev, det såg ut som jag hade dubbelhaka, hahahaha & jag ska ha den till jag blir 16 år!? Asså herregud, det kommer se roligt ut x'd btw, mitt andra var från 2004, när jag var 6 år (:

Sen var jag med Hedda & vi gjorde lite saker. Hennes granne & hans kompis kom över & de var ganska konstiga & sen han som är Heddas granne, som heter Oliver, trodde jag var en 96:a, Hm, Blä.

Hahahahaha, iaf.

Puss & hej leverpastej :D <3

RSS 2.0