Sry ;s

Förlåt för jag inte har skrivit på ett tag. Skolan har ju börjat & jag har varit lite sjuk så det har gått åt till det.

Tack så mycket för era fina komentarer & jag hoppas att ni fortfarande vill läsa min blogg.

Men vissa kanske tror att det är jag som komenterar, men jag lovar & svär det är inte jag, så 'ni' behöver inte skylla på mig för nåt som inte är sant, man måste ju vara säker, bara ett tips, sen är det ju inte så att jag bestämmer om er, men ja, ni fattar.


I söndags var jag med Saga :D <3 Kulkul, vi var på väla ( ett köpcenter ). Vi handlade inte så mycket, bara en glass & sen skulle Sagas syster & mamma på Ica Maxi så vi satt i bilen & efter det så var vi hemma hos Saga lite, efter det hände inte så mycket, Hm, ja.

 Man ser inte mycket, jag vet, hahaha & Jag skulle precis klia mig i håret & kolla vad Saga gjorde när hon tog bilden, Hm.


Sen måndag börja man skolan & Tisdag drill & sånt.

Onsdag, var det gympa & så blev det brandalarm & då fick man gå ut. Thyra & jag hade bara T-shirts, hahaha. Sen efter skolan kom jag hem & jag frös hela tiden, mina tänder gnislade & jag darrade skit mycket så jag tog ner täcket & kudden till soffan & låg där hela dan & sen så kom mamma & pappa hem & jag tog tempern, 38,8 graders feber :o Jag tog masa alvedoner, mådde illa, hade ont i huvudet & i halsen, mina ögon åkte lite här & var & jag orkade inte hålla nåt.

Dagen efter, Torsdan, hade jag 38,0, inte så farligt, hände inte mycket.

Fredan, hade ont i huvudet & i halsen, skulle till skolan klockan halv 12 för att ta vaccinet & där träffade man alla i klassen, var först btw ;s Det var inte alls farligt, gjorde inte ont. Fick ont på kvällen & sen så ja -.-'

Idag har man tagit det nya passet ._. Usch, va ful jag blev, det såg ut som jag hade dubbelhacka, hahahaha. & sen fick jag reda på längden, 1.65 *stolt*, hahahaha, iaf kan inte mamma vara 1.69 -.-' Tror jag x'd Men jaja, jag sk bara ha det tills jag blir 16!?!?!? Jag kommer dö, nä, inte än, men ja. Hm.

Jaja, men sen snackade jag med Heda nyss & vi ska träffas, baka lite & myysa, hahaha, nä, vara ute i det finfina vädret :DD

Så puss & hej leverpastej ! :D


Kommentarer
Postat av: elin

VARFÖR ÄR ALLA 98:OR SÅ LÅNGA?! :O

2010-04-05 @ 23:27:44
URL: http://eelinamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0