Ny blogg, alla kollar ! ♥

Ny blogg !

Klicka här för att komma till bloggen !


^^

Det har hänt något med bloggen. Jag gjorde kategorier och efter det kom ett gammalt inlägg längst upp :o Det där:  'Sry ;s' O_o

Tror jag gör en ny blogg, ja faktikst, hahaha. Där ska jag knappt skriva ett sk*t och bara lägga in bilder (^_^)


Jag får se, men just nu ska jag leva livet, Haha ! :)

Sry ;s

Förlåt för jag inte har skrivit på ett tag. Skolan har ju börjat & jag har varit lite sjuk så det har gått åt till det.

Tack så mycket för era fina komentarer & jag hoppas att ni fortfarande vill läsa min blogg.

Men vissa kanske tror att det är jag som komenterar, men jag lovar & svär det är inte jag, så 'ni' behöver inte skylla på mig för nåt som inte är sant, man måste ju vara säker, bara ett tips, sen är det ju inte så att jag bestämmer om er, men ja, ni fattar.


I söndags var jag med Saga :D <3 Kulkul, vi var på väla ( ett köpcenter ). Vi handlade inte så mycket, bara en glass & sen skulle Sagas syster & mamma på Ica Maxi så vi satt i bilen & efter det så var vi hemma hos Saga lite, efter det hände inte så mycket, Hm, ja.

 Man ser inte mycket, jag vet, hahaha & Jag skulle precis klia mig i håret & kolla vad Saga gjorde när hon tog bilden, Hm.


Sen måndag börja man skolan & Tisdag drill & sånt.

Onsdag, var det gympa & så blev det brandalarm & då fick man gå ut. Thyra & jag hade bara T-shirts, hahaha. Sen efter skolan kom jag hem & jag frös hela tiden, mina tänder gnislade & jag darrade skit mycket så jag tog ner täcket & kudden till soffan & låg där hela dan & sen så kom mamma & pappa hem & jag tog tempern, 38,8 graders feber :o Jag tog masa alvedoner, mådde illa, hade ont i huvudet & i halsen, mina ögon åkte lite här & var & jag orkade inte hålla nåt.

Dagen efter, Torsdan, hade jag 38,0, inte så farligt, hände inte mycket.

Fredan, hade ont i huvudet & i halsen, skulle till skolan klockan halv 12 för att ta vaccinet & där träffade man alla i klassen, var först btw ;s Det var inte alls farligt, gjorde inte ont. Fick ont på kvällen & sen så ja -.-'

Idag har man tagit det nya passet ._. Usch, va ful jag blev, det såg ut som jag hade dubbelhacka, hahahaha. & sen fick jag reda på längden, 1.65 *stolt*, hahahaha, iaf kan inte mamma vara 1.69 -.-' Tror jag x'd Men jaja, jag sk bara ha det tills jag blir 16!?!?!? Jag kommer dö, nä, inte än, men ja. Hm.

Jaja, men sen snackade jag med Heda nyss & vi ska träffas, baka lite & myysa, hahaha, nä, vara ute i det finfina vädret :DD

Så puss & hej leverpastej ! :D


Draft: Okt. 28, 2009
Bilder från idre

Hejhej !

Förlåt för dålig uppdatering igår. Jag kollade på massa klipp när jag var liten, fast jag hittade inte de roligaste :( Idag vet jag inte vad som händer. Kanske film, kompis, låtasas att det är söndag. Hm.

Ni får lite bilder från Idre, iaf ^^


Fotad genom bilfönster. Nånstans i Dalarna, tror jag.


Hihih, jag tyckte träden såg så roliga ut ! ^^ Fotad genom bilfönster


Idre fjäll, fotad genom bilfönster


Fotad genom bilfönster.


Mitt och Jonatans rum .


Köket.


En kopp choklad och ballerina ^^


Kommer alltid älska er <3


Idre fjäll .Idre fjäll


Hoppas ni får en underbar påskafton med mycket påskgodis och påskmat ! :)

Glad påsk ♥

Glaaaaad Påsk ! :D


RSS 2.0